Copyright © 2023. All Rights Reserved

УСЛОВИЯ ЗА ПЛАЩАНЕ И ДОСТАВКА

Уважаеми Клиенти!
 
Съгласно Закона за защита на потребителите ние се ангажираме да спазваме правата Ви, а именно:
 

I. Право на информация:
1. Име и адрес на фирмата ни: " ЗАЛОДКИТЕ " ЕООД, гр.КРИВОДОЛ. ул. "Пеньо Пенев", N 10, тел: 0877669897, E-mail: zalodkite@gmail.com ;

2. Основните характеристики на стоките са изписани подробно в страницата за представяне на всеки продукт;
3. Цената на стоките е изписана с ВКЛЮЧЕН ДДС;
4. Стойността на ТРАНСПОРТНИТЕ РАХОДИ ЗА ДОСТАВКА НЕ СА ВКЛЮЧЕНИ в цената на стоките.
5. Ние не начисляваме никаква допълнителна стойност при използването на представените средства за комуникация.

 
II. Наличност и срокове на доставка:

1. Всички артикули с възможност за директно закупуване са такива, които поддържаме постоянно на склад. Съществува възможност определен продукт да е временно изчерпан. Срокът за попълването на наличностите е до 10-12  работни дни и не зависи от това дали имаме заявка за съответния продукт или не. В редки случаи е възможно този срок да е по-дълъг в зависимост от моментната възможност на доставчиците ни. 

2. Артикули, маркирани "ПО ЗАЯВКА" са такива, които доставяме само по поръчка на клиенти. Сроковете за доставка са същите както при продуктите, описани в т.1.

3. Моля да имате впредвид, че възможностите не ни позволяват да изложим в този сайт всички артикули, с които търгуваме . Ще Ви бъдем благодарни да се свържете с нас и в случай, че не откриете интересуващият Ви продукт тук.

 
III. Доставка: 

1. След получаване на Вашата поръчка, наш служител ще се свърже с Вас на посочения телефон.

2. При изпълнение на заявките Ви, ние използваме транспортна фирма  ECONTи SPEEDY . Цените на услугите можете да видите в сайта на фирмата: https://www.speedy.bg и www.econt.com

3. Ако във формата за заявка изискате използване на различна от описаните в т.2 фирми, ние ще се съобразим с желанието Ви.

 
VI. Начин на плащане:

 
1. С наложен платеж, при получаване на заявените стоки;

2. По банков път след издаване на фактура;

 
МОЛЯ, ПРЕДИ ИЗВЪРШВАНЕ НА ПЛАЩАНЕ ДА  ИЗЧАКАТЕ НАШЕТО ПОТВЪРЖДЕНИЕ ЗА НАЛИЧНОСТ НА ПРОДУКТА!

 
V. Отказ от стоката:

Вие имате право в 7 дневен срок да се откажете от поръчаните стоки в случай, че те не са използвани и не е нарушавана цeлостта на опаковката им. Kлиентът, правил опит сам да ремонтира стоката или я е повредил, няма право на отказ.

При констатация на дефектен продукт, ние се ангажираме той да бъде подменен с нов съгласно гаранционните условия на съответната фирма производител или да възстановим заплатените от Вас средства в пълен размер не по-късно от 30 работни дни, считано от датата, на която Вие като потребители сте упражнили правото си на отказ.

VI. Защита на личните данни: 
 
Формата ни за регистрация съдържа информация, без която ние не можем да Ви доставим поръчаните продукти, а именно: имена, адрес за доставка, електронна поща, телефон за контакти.

Ние, "ЗАЛОДКИТЕ" ЕООД, собственик на сайта https://zalodkite.eu/ , заявяваме, че тези данни ще бъдат използвани единствено и само при необходимост да се свържем с Вас. При никакви обстоятелства и по никакъв повод няма да предоставяме предоставената ни информация на трети лица, за целите на маркетингови проучвания или рекламни кампании.


Интернет - платформата ни е съобразена с изискванията на GDPR и съглано Вашите указания всички данни, необходими за изпълнение на поръчките Ви ще бъдат запазени или незабавно изтрити след приключване на заявката Ви. Тези възможности са ясно указани и обозначени във формата ни за заявка. 


С уважение,
"ЗАЛОДКИТЕ" -ЕООД