Copyright © 2023. All Rights Reserved

Сонда LOWRANCE HDI SKIMMER 83/200/455/800 KHZ

310,00 лв.
  • Кат. номер: NAV-000-10976-001
+ -
Купи
Моля, изберете:

Високочестотното 455/800 kHz DownScan Imaging осигурява реалистично представяне на водното дъно и всяка структура под вашата лодка.

DownScan Imaging™
Високочестотното 455/800 kHz DownScan Imaging осигурява реалистично представяне на водното дъно и всяка структура под вашата лодка: вижте риби, скали, плевели и развалини, ясно изобразени на вашия мултифункционален дисплей. DownScan е мощен инструмент за локализиране на структура за съхранение на риба, намиране на останки или рифове за гмуркане или провеждане на търсения и проучвания.

Дълбочина/Температура
Един сензор прави всичко. Способен да измерва както дълбочината, така и температурата в един пакет, HDI Skimmer 455/800 опростява инсталацията и изисква само една връзка към вашия модул за ехолота или мултифункционален дисплей.

Монтаж
HDI Skimmer 455/800 от Lowrancе подходящ за монтаж на транец или тролинг мотор с всякакъв тип корпус. Датчиците, монтирани на транца, са проектирани за по-малки извънбордови и I/O лодки. Монтажът на транеца предлага лесна инсталация и поддръжка, а сондата може да се регулира лесно, за да се компенсира ъгълът на транца. Монтирането на тролинг мотор е бързо и лесно, осигурявайки превъзходна производителност на инсталациите в корпуса (shoot-thru), като същевременно не изисква пробиване на дупки в корпуса или транца.

455 kHz с 6,4° ширина на лъча

800 kHz с 12° ширина на лъча

До 90 м обхват при 455 kHz

1 вътрешна широколентова керамика

Напречна/тролиращ мотор

Подходящ за всеки корпус

Идеален за извънбордови и I/O плавателни съдове с дължина до 8 м

Дължина на кабела 6 м

Съвместима със серии HDS Gen3, HDS Carbon, Elite HDI, Elite CHIRP, Mark, HOOK

Lowrance произвеждат сонари за риболов и е лидер в морската електроника. Те изобретиха първото потребителско сонарно устройство през 1957 г. – Малката зелена кутия. През годините компанията никога не се е отклонила от целта си да помага на рибарите да намират и уловят повече риба.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане
Купи на изплащане
Купи на изплащане