Copyright © 2023. All Rights Reserved

Сонда LOWRANCE HDI Skimmer 80/200/455/800 KHZ

310,00 лв.
  • Кат. номер: 000-12570-001
+ -
Купи
Моля, изберете:

Тази HDI xSonic сонда разполага с 9-пинов конектор, поддържа среден и висок CHIRP, плюс DownScan Imaging™

Сонда Lowrance HDI Skimmer 80/200/455/800 kHz

Сондата Lowrance HDI Skimmer е специално проектирана сонда за риболовни ехолоти. Тя разполага с 9-пинов конектор и поддържа работа със средни и високи CHIRP (Compressed High-Intensity Radiated Pulse) честоти, както и с DownScan Imaging™ (изображение от долен скенер).

HDI Skimmer сондата предоставя отлично звуково представяне и чиста възвръщаемост на звуковия сигнал. Тя е оборудвана с вграден сензор за отчитане на температурата на водата, което е полезно за риболова и анализа на условията във водата.

Сондата се монтира на транеца на лодката и е съвместима с риболовни ехолоти на марките Lowrance и Simrad. Честотният диапазон на сондата е 455/800 kHz, което позволява ясно и детайлно визуализиране на подводната среда и структурата на дъното. Това прави сондата HDI Skimmer идеална за рибари, които търсят надеждни и точни данни за риболовната им зона.

Характеристики:

HDI Skimmer сонда

Среден/висок с 9-пинов конектор

Осигурява идеално звуково представяне и най-чиста възвръщаемост на звуковия сигнал

Вграден сензор за отчитане на температурата на водата

Монтаж на транеца

Съвместим с Lowrance и Simrad

Честотен диапазон 455/800 kHz

Lowrance произвеждат сонари за риболов и е лидер в морската електроника. Те изобретиха първото потребителско сонарно устройство през 1957 г. – Малката зелена кутия. През годините компанията никога не се е отклонила от целта си да помага на рибарите да намират и уловят повече риба. 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане
Купи на изплащане
Купи на изплащане