Copyright © 2023. All Rights Reserved

Сонда 83/200 kHz Lowrance PDT-WBL

220,00 лв.
  • Кат. номер: NAV-000-0106-74
+ -
Купи
Моля, изберете:

PDT-WBL е 83/200 kHz скимер сонда с вграден температурен сензор. Препоръчва се за използване със сондажния модул SonarHub, Simrad NSS evo2 & NSS.

Сонда 83/200 kHz Lowrance PDT-WBL

Сондата Lowrance PDT-WBL е скимер сонда, която предлага вграден температурен сензор и е подходяща за различни типове плавателни съдове.

Характеристики:

Двойна честота: Сондата работи на две честоти – 83 kHz и 200 kHz. Честотата от 83 kHz предлага ширина на лъча от 52°, докато честотата от 200 kHz има ширина на лъча от 22°. Това позволява на сондата да предоставя подробна информация за дъното и структурите под водата.

Обхват до 300 метра: Сондата може да обхваща водни дълбочини до 300 метра при работа с честота от 83 kHz. Това позволява на потребителя да получава подробни снимки на дъното в различни водни условия.

Вграден температурен сензор: Сондата разполага с вграден температурен сензор, който предоставя информация за температурата на водата. Това е полезна функция при риболов и наблюдение на водните условия.

Монтаж и съвместимост: Сондата е проектирана да бъде монтирана в корпуса или на тролинг мотор “под стил”. Тя е подходяща за корпуси от фибростъкло и е идеална за извънбордови двигатели и I/O плавателни съдове с дължина до 8 метра. Препоръчва се да бъде използвана със сондажния модул SonarHub и мултифункционални екрани като Simrad NSS evo2 & NSS.

Сондата Lowrance PDT-WBL предлага високо качество на сигнала и предоставя подробна информация за дъното и водната среда. Тя е подходяща за риболовци и любители на водни спортове, които търсят надеждна и удобна сонда за своя плавателен съд.

Lowrance произвеждат сонари за риболов и е лидер в морската електроника. Те изобретиха първото потребителско сонарно устройство през 1957 г. – Малката зелена кутия. През годините компанията никога не се е отклонила от целта си да помага на рибарите да намират и уловят повече риба.

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане
Купи на изплащане
Купи на изплащане