Copyright © 2023. All Rights Reserved

ПОКРИВАЛО ЗА НАДУВНА ЛОДКА СЪХРАНЕНИЕ И ТРАНСПОРТ OCEANSOUTH Австралия

225,00 лв.
  • Марка: OCEANSOUTH
  • Кат. номер: MA601-xx
+ -
Купи
Моля, изберете:

Покривалото за надувни лодки Oceansouth е специално създадено и разботено, за да предложи цялостна защита на надуваеми лодки с или без ниски конзоли и техните извънбордови двигатели при съхранение или транспортиране.
 
Висококачествено покритие.
Идеално за ремарке, дългосрочно или зимно съхранение.
Осигурява пълна защита на лодката.
Покритието е изработено от най-висококачествени морски тъкани Atlas с дебелина 8,2oz/yd².
Плоските двойни заключващи шевове и най-висококачествените UV -защитени конци гарантират удължен живот.
Плетено въже, обвито в подгъва, въжена тресчотка за лесно събиране и затягане.
Чанта за съхранение.
Пълен комплект накрайници на въжета, скоби за въжета и въже за завързване.

 

Това покривало е идеален избор за запазване на лодката по време на зимно съхранение или продължителни периоди без използване, осигурявайки целогодишна защита. Изработено от първокласни морски материи Atlas 280gsm, известни със своята издръжливост, това покривало гарантира устойчивост срещу външно въздействие, осигурявайки трайна защита на вашата лодка срещу сурови климатични условия.

Неговата конструкция, включваща двойно зашити припокрити шевове с висококачествени UV нишки, осигурява изключителна дълготрайност, дори когато е изложена на интензивна слънчева светлина. Включването на 6 mm плетено въже в подгъва, допълнено от система с храпово въже, опростява процеса на събиране и сигурно затягане на покривалото, осигурявайки плътно и сигурно прилягане. Имайки предвид удобството, покривалото идва в комплект с чанта за съхранение, заедно с пълен набор от накрайници за въжета, скоби за въжета и въже за завързване, което дава възможност на собствениците на лодки да закрепят ефективно покривалото и да защитят своята инвестиция. Създадено за прецизно прилягане и проектирано със здрав дизайн, покривалото Oceansouth е незаменим аксесоар, предлагащ надеждна защита за надуваеми лодки по време на периоди на бездействие или съхранение, като гарантира тяхната дълготрайност и безупречно състояние.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане
Купи на изплащане
Купи на изплащане