Copyright © 2023. All Rights Reserved

МАСЛО ЗА Z-КОЛОНА PREMIUM 0,237 Л.

25,00 лв.
  • Кат. номер: 92-8M0121963
+ -
Купи
Моля, изберете:

Масло За Z-Колона PREMIUM 0,237 л.

Quicksilver Premium е специализирано масло, разработено специално за редукторни кутии и Z-колони на извънбордови двигатели. То предлага следните предимства и характеристики:

  • Висока смазочна способност: Маслото има висока смазочна способност, което намалява триенето и износването на редукторните кутии и Z-колоните. Това помага за запазване на оптималната работа и ефективност на системите.
  • Намаляване на шума: Quicksilver Premium помага за чувствителното намаляване на шума, произведен от работата на скоростната кутия. Това осигурява по-тиха и по-комфортна работа на извънбордовия двигател.
  • Подходящо за различни марки: Това масло е съвместимо с извънбордови двигатели на марки като Mercury, Mercruiser, Mariner, Volvo Penta, Evinrude, Johnson, Selva, Suzuki, Tohatsu, Yamaha, Honda и други. Така че, независимо от марката на вашия двигател, Quicksilver Premium може да бъде подходящ избор за поддръжка и смазване на редукторни кутии и Z-колони.

Масло За Z-Колона PREMIUM 0,237 л. е създадено да осигури надеждна смазка и оптимална работа на редукторните кутии и Z-колоните на извънбордовите двигатели. То е важна част от поддръжката на двигателя и помага за запазване на техническите характеристики и дълготрайност на системите.

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!