Copyright © 2023. All Rights Reserved

Хидрофойл XR4 ЧЕРЕН

460,00 лв.
  • Марка: STINGRAY
  • Кат. номер: SREY-SR-XR4-1
+ -
Купи
Моля, изберете:

Хидрофойл XR4 Черен е проектиран да осигурява максимално повдигане като стабилизира лодките по-бързо от всякога – значителни икономии на гориво!

Хидрофойл XR4 Черен

Хидрофойл XR4 Черен е проектиран да осигурява максимално повдигане като стабилизира лодките по-бързо от всякога – което води до значителни икономии на гориво! Подскачането, кавитацията и вентилацията са намалени или елиминирани – стабилизиране на лодката и осигуряване на по-безопасно и по-комфортно пътуване. За лодки, теглещи рингове, водни скиори или уейкбордисти, StingRay XR4 помага да ги издърпате по-бързо и увеличава видимостта на водача, като сваля носа на лодката по-рано. Обърнатите надолу крила също уплътняват водата плътно около подпората, което прави това идеално решение за лодки, изпитващи проблеми с кавитацията – често срещан проблем при понтонни лодки. Методът на инсталиране с 2 болта е най-сигурният и най-лесният монтаж в индустрията, който ви дава увереност и спокойствие, докато сте на вода – гарантирано никога няма да излезе от двигателя ви!

Характеристики:

Конски сили: 40- 300 к.с.

Ниво на повдигане: 3 (максимум)

Цвят: Черен

Монтаж: Чрез пробиване на 2 дупки в кавитационната плоча на двигателя

Защо Хидрофойл XR4 от StingRay?

Стабилизира лодката по-бързо и безопасно

Поддържа лодката равна при по-ниски скорости

Максимизира стабилизацията

Спестява гориво

По-голяма безопасност, защото увеличава видимостта при по-ниски скорости

Намалява подскачането, кавитацията и вентилацията

Компанията Marine Dynamics, Inc. е основана през 1987 г. и започва с оригиналния черен “StingRay Hydrofoil Stabilizer” – известен в момента като техния “класически” модел. Оттам се подобриха като добавиха както сиви, така и бели модели на хидрофойл, задоволявайки желанието на клиентите със сиви и бели двигатели да имат подводни криле, които съответстват на това.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане
Купи на изплащане
Купи на изплащане