Copyright © 2023. All Rights Reserved

Хидрофойл STARFIRE СИВ

275,00 лв.
  • Марка: STINGRAY
  • Кат. номер: SREY-STARFIRE-3
+ -
Купи
Моля, изберете:

Хидрофойл StarFire Сив е моделът пионер в използването на фиксиращи винтове за осъществяване на патентования метод на инсталация “NO-Drill” на StingRay.

Хидрофойл StarFire Сив

Хидрофойл StarFire Сив е моделът пионер в използването на фиксиращи винтове за осъществяване на патентования метод на инсталация “NO-Drill” (Без пробиване) на StingRay. Освен това, това беше първият в света модел хидрофойл с инсталация “NO-Drill / Optional-Drill”. StarFire е умишлено проектиран да увеличи максималната скорост чрез обръщане на задния си ръб, за да намали съпротивлението и разширяване на върховете на крилата си, за да подобри стабилизацията докато карате. Някои конкурентни модели хидрофойл всъщност имат обратен дизайн (извит заден ръб, съчетан със скъсени върхове на крилата), което намалява стабилизацията и увеличава съпротивлението, намалявайки максималната скорост. В допълнение, вградената графика на StarFire включва специален блясък, който наистина изскача на слънчева светлина! С инсталиран StingRay StarFire, капитаните ще изпитат повишено представяне и най-важното: по-безопасно пътуване!

Характеристики:

Конски сили: 40- 300 к.с.

Ниво на повдигане: 2 (средно)

Цвят: Сив

Монтаж: Без Пробиване или опционално пробиване на 2 дупки в кавитационната плоча на двигателя

Защо Хидрофойл StarFire от StingRay?

Стабилизира лодката по-бързо и безопасно

Поддържа лодката равна при по-ниски скорости

Максимизира стабилизацията

Спестява гориво

По-голяма безопасност, защото увеличава видимостта при по-ниски скорости

Намалява подскачането, кавитацията и вентилацията

Компанията Marine Dynamics, Inc. е основана през 1987 г. и започва с оригиналния черен “StingRay Hydrofoil Stabilizer” – известен в момента като техния “класически” модел. Оттам се подобриха като добавиха както сиви, така и бели модели на хидрофойл, задоволявайки желанието на клиентите със сиви и бели двигатели да имат подводни криле, които съответстват на това.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане
Купи на изплащане
Купи на изплащане