Copyright © 2023. All Rights Reserved

Хидрофойл CLASSIC 2 SENIOR ЧЕРЕН

239,00 лв.
  • Марка: STINGRAY
  • Кат. номер: SREY-SR2-1
+ -
Купи
Моля, изберете:

Хидрофойл Classic 2 Senior Черен е проектиран да стабилизира лодката по-бързо и безопасно – което води до значителни икономии на гориво!

Хидрофойл Classic 2 Senior Черен е проектиран да стабилизира лодката по-бързо и безопасно – което води до значителни икономии на гориво! Подскачането, кавитацията и вентилацията са намалени или елиминирани – стабилизиране на лодката и осигуряване на по-безопасно и по-комфортно пътуване. За лодки, които дърпат рингове, водни скиори или уейкбордисти, StingRay Classic 2 Senior помага да ги издърпате по-бързо и увеличава видимостта на водача, като сваля носа на лодката по-рано. Текстурата на хидрофойл с намаляване на съпротивлението осигурява максимална скорост от най-висок клас. Методът на инсталиране с 4 болта е най-сигурният, но лесен монтаж в индустрията, който ви дава увереност и спокойствие, докато сте на вода – гарантирано никога няма да излезе от двигателя ви!

Характеристики:

Конски сили: 40- 300 к.с.

Ниво на повдигане: 2 (средно)

Цвят: Черен

Монтаж: Чрез пробиване на 4 дупки в кавитационната плоча на двигателя

Защо Хидрофойл Classic 2 Senior от StingRay?

Стабилизира лодката по-бързо и безопасно

Поддържа лодката равна при по-ниски скорости

Максимизира стабилизацията

Спестява гориво

По-голяма безопасност, защото увеличава видимостта при по-ниски скорости

Намалява подскачането, кавитацията и вентилацията

Компанията Marine Dynamics, Inc. е основана през 1987 г. и започва с оригиналния черен “StingRay Hydrofoil Stabilizer” – известен в момента като техния “класически” модел. Оттам се подобриха като добавиха както сиви, така и бели модели на хидрофойл, задоволявайки желанието на клиентите със сиви и бели двигатели да имат подводни криле, които съответстват на това.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане
Купи на изплащане
Купи на изплащане