Copyright © 2023. All Rights Reserved

Сонда AIRMAR TM185M DT85 CHIRP

2 150,00 лв.
  • Кат. номер: AIR 41-914-1-01
+ -
Купи
Моля, изберете:

TM185M е Chirp сонда, с монтаж на транеца, предназначенa за рибари, прекарващи времето си във водата на плитки до средни дълбочини.

Сонда Airmar TM185M Chirp, с монтаж на транеца, предназначенa за рибари, прекарващи времето си във водата на плитки до средни дълбочини. Средната честота осигурява правилната комбинация от покритие под лодката, разширен обхват на дълбочина и способността да се произвеждат чисти и точни възвръщания на целта и структурата в средата до по-дълбока вода. Работейки в честотен диапазон от 85 до 135 kHz, тази сонда разкрива риба на средна дълбочина до 457 м и осигурява ултра ясна разделителна способност на целта.

Основни функции

Сензор за дълбочина и бърза реакция за температура на водата

1 kW с максимална дълбочина 457 м

Средна честота: 135 kHz

16° до 11° ширина на лъча

50 kHz от общата честотна лента от един преобразувател

Покрива популярни честоти за риболов от 88 и 107 kHz плюс всичко останало в честотната лента

Средната честота осигурява отлична производителност от плитка до средна дълбочина, детайлност на дъното и разделяне на риба-цел

Уретанов корпус за монтиране на транец със скоба от неръждаема стомана за монтаж на извънбордови и I/O задвижвани лодки

Изключителна технология Xducer ID®

Съвместима с Lowrance и Simrad

Нужен е допълнителен адаптор, който се продава отделно за различните модели сонари. За Lowrance и Simrad адаптора е AIR 33-1394-01

Основана през 1982 г. от Стивън Баучер, Airmar е семейно управлявана компания с 40- годишен опит основана в  Милфорд, Ню Хемпшир . Airmar е световен лидер в разработката и производството на сонди. С разнообразна гама от приложения, инструменти за измерване на времето и подводно сканиране и търсене на риба. 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане
Купи на изплащане
Купи на изплащане