Copyright © 2023. All Rights Reserved

ACTIVE TARGET 2 система включва сонда и процесор

3 998,00 лв.
  • Кат. номер: 000-15959-001
+ -
Купи
Моля, изберете:

Active Target 2 ви дава най-високата резолюция и най-ясни изгледи на живо от рибата и структурата. Наблюдавайки как рибите реагират на стръвта в реално време. Инструментът който ще ви помогне да направите нужните корекции, за да хванете повече риба.

Вижте най-ясните изображения с най-високата резолюция със системата за сонар на живо Active Target® 2. Ще виждате най-добрият образ всеки път благодарение на оптимизираните настройки на сонара и автоматичната стабилизация. Проследявайте рибата и примамката с HD изгледи отпред, отдолу и отстрани на вашата лодка или използвайте режима Scout, за да видите ултраширок изглед отгоре на структурата и активността на рибата пред вашата лодка.

Основни Функции:

HD изображения на живо ясно разкриват какво се случва под водата в реално време

Най-ясни изгледи на живо на рибата и дъното

Най-различимите изображения

Вижте всичко около вашата лодка с изгледи напред, надолу и Scout

Вижте множество системи едновременно с HDS Pro и активирайте 180 градуса и Scout Wide* изгледи за по-ефективно проследяване на стръвта пред лодката с втора допълнителна Active Target 2 сонда

Съвместим с HDS LIVE, HDS Carbon и Elite FS

 Изисква допълнителен Scout Wide Bracket.

Lowrance произвеждат сонари за риболов и е лидер в морската електроника. Те изобретиха първото потребителско сонарно устройство през 1957 г. – Малката зелена кутия. През годините компанията никога не се е отклонила от целта си да помага на рибарите да намират и уловят повече риба. 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане
Купи на изплащане
Купи на изплащане